Monday 6 April 2015

Typiska indonesiska Beauty potion

Typiska indonesiska Beauty potion
cream pemutih wajah


Detta Kala indonesiska kvinnor cream pemutih wajah verkar mer väljer utfärdas lite pengar för att köpa en skönhetsprodukt import, men det verkar nu är det dags att du tänka om.
Jo, många traditionella ingredienser ori av själva staten och bort från skadliga kemikalier.
Så många örter nedan är att så hemligt vapen indonesiska kvinnor ser vackra antika eran:

1. Herbal
Sedan, örtmedicin härrör från palatset i Yogyakarta och Surakarta palatset hör egentligen bara samhället. Örter och belagda med sekretess. Eftersom utvecklingen av eran, är resultatet slottet och började sedan teach skapa örter mot befolkningen. Nu är det inte bara välkänd örtmedicin i Indonesien, men också har exporterats till andra länder.
Jamu är faktiskt kända sebgai traditionella läkemedel som är tillverkade av naturliga ingredienser som ris, kencur, ingefära eller andra växter. Potent örtmedicin gjort oss verkar charmig. Till exempel, de viktigaste örterna berätta som är gjord av rotstocken nyckeln och betel leaf kunde eliminera kroppslukt eller naturläkemedel pahitan som är gjord av bittra vederläggning mengilangkan akne.

2. Scrub
Inte bara örter, är växtbaserade recept också en av den skönhet som kommer från palatset. Etik scrubs påstods vara en hobby för dottern Mangkunegaran, Solo. Scrub är en ört som är tillverkade av naturliga ingredienser och kryddor som betel leaf, vit gurkmeja, ingefära, vetiver, temugiring & korn, eller frukt. Skrubba funktion i hela kroppen och lämnade för många tid. På grund av att skrubba mycket användbart för att skapa en konsekvent huden frisk och smidig.

3. Köld pulver
Kvinnor Borneo har sedan flera hundra år sedan utnyttja detta pulver för att möta värmen från solen vid ekvatorn och deras hud i ansiktet ser frisk. Intressant, inte bara kvinnor som använder pulver bara kallt men liksom män.
förment, kallt pulver innehållande vitamin B och tiamin som är bra för hudens hälsa. Detta pulver är gjord av ris som blöttes när två HRI, torkade, först blandas med andra kryddor och bildade små runda. Skapa bära den, lever vi bara förstörde den i händerna på slitage små kulor av vatten, en gång smörjas in i ansiktet. Ansiktet ska samtidigt kall och redo att möta solen.

4. Tawas
Sten stående och kända namn Alum verkligen varit inte främmande för oss. Bara inte vara en hemlighet potion eftersom förfäder för länge sedan, brokig deodorant kända varumärken också har utnyttjat dessa ämnen i blandningen. Anti-bakteriella egenskaper som är på alun kan förhindra de bakterier som gav upphov till lukten av armhålan. inte bara det, alun inte heller ta upp värmen när den används, ingen m

No comments:

Post a Comment

Blog Archive