Sunday 12 April 2015

ia PRODUKTY SKI

"Kezia PRODUKTY SKIN EXPERT *

*** 1.KEZIA noční krém
Užitečnost:
Hydratuje, vyživuje a aby pleť vypadat světlejší.

Popis Produktu:
* Kezia noční krém je obohacen obsahem Sedmikráska obecná květ extrakt pro zesvětlení pokožky v noci. Kromě barvy pleti je světlé a tmavé skvrny se snižuje. Použít Kezia noční krém je jemný a svěží ráno, protože to může mít vliv na snížení rychle melaninu v kůži. Obsahuje přírodní složky, tento krém je jemný a bezpečný pro použití každý večer
* Produkt Skin Expert Kezia je výtažek obsahuje Sedmikráska obecná květ připraven vyživují pokožku během spánku potřeb. Tak věřil být schopen odstranit odumřelé kožní buňky a redukuje tmavé černé skvrny, je bezpečné používat každý večer, a byl schopný dělat pleť vypadat svěží a jasné ráno.
Jak používat
Jak používat Kezia Night Cream je velmi snadné. Než půjdete do postele, když je pokožka byla zbavena přebytečné zbytku aplikovat Kezia noční krém na celý obličej a krk vyhnout se oblasti očí. Je toho názoru, v pohodě a svěží na kůži. Doporučuje se čistí pokožku před čistírny Kezia Facial Wash, pak osvěžují pokožku pomocí Toner následně aplikovat Kezia Kezia noční krém. V důsledku toho, vstávat na kůži pocit měkké, svěží a jasný

Složení
Aqua, butylenglykol, Bellis perennis květ extrakt, Paraffinum Liquidum, kyselina stearová, oxid titaničitý, cetearylalkohol, oleát sodný, oligopeptid-68, glycin Soja olej, hydrogenovaný lecitin, glycerin, Ceteareth-12, propylparaben, BHT, hydrogenfosforečnanu sodného, ​​EDTA fosforečnan, sorbát draselný, Ceteareth-20, tokoferol acetát, ethylparaben, methylparaben, fenoxyethanol, nonapeptid-1, dextran, vůně.

Size / čistá hmotnost / objem 15g

Ne. Upozornění / POM: NA18140102428

*** 2.KEZIA denní krém
Užitečnost
Dává vlhkost a vyživují pokožku, chrání obličej před sluncem, a aby pleť vypadat světlejší.

Popis Produktu:
Práce s 3 kroky:
* Hydratační krém pro další fázi osvícení
* Obsahuje vitamín E jako antioxidant a alfa arbutinu pomoci rozjasnit pokožku.
* OMC a Benzofenon chrání pokožku před UVA a UVB záření

Jak používat
Vyčistěte plochu (v dopoledních hodinách), pomocí Kezia Facial Wash, pak osvěžují pokožku pomocí Kezia Toner pak platí Kezia krém rovnoměrně.

Složení
Ricinový olej, ethoxylované, minerální olej (Paraffinum Liquidum), mastek, oxid titaničitý, Mycrocrystalline vosk, oktylmethoxycinnamát, alfa-arbutin, slída, Candelilla (Euphorbia cerifera) vosk, benzofenon-3, tokoferol acetát, propylparaben, methylparaben, vůně, BHT , CI 77 492, 77 491 CI, Dimethicone

Rozměry / ​​Hmotnost netto / valume: 15g

Ne. Upozornění / POM: NA18140102142

*** 3.KEZIA TONER
Užitečnost Clean zbytkový tuk nebo čističe doleva, osvěžující a jemný k pokožce.

Popis Produktu:
Kezia TONER obohacená Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, takže pleť optimálně výživný, udržují přirozenou rovnováhu vlhkosti pleti, odstranění nečistot z pokožky každý den. Osvěžující vzorec posiluje pokožku. Tak, že se kůže čirý a je kůže čerstvé.
1. Odstraňte nečistoty z kůže, tak se vyhnout černé tečky.
2. Odstraňte vrstvu odumřelých kožních buněk a odolné špíny.
3. Poskytování tolik potřebnou vlhkost na kůži
4. nelepí
3. Jak se přípravek

Po očištění obličeje s Kezia obličeje Wash, použijte Kezia toneru pomocí jemně pohladit s bavlnou

Po tom, použijte Kezia Denní krémy (ráno) nebo Kezia noční krém (noční)

Složení
Aqua, Alcohol, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, butylenglykolu, disodný EDTA, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, Allantoin, vůně, methylparaben, metyl laktát.

Rozměry / ​​Hmotnost netto / valume: 60ml

Ne. Upozornění / POM: NA18141203650

*** 4.KEZIA Facial Wash
Mytí Kezia použitelnost obličeje
Čištění pokožku před prachem a špínou zbytky make-up, nezpůsobí kožního tuku a podrážděná. Vhodné pro všechny typy pleti obou citlivou pleť, tento produkt je kůže více vlhký po použití.

Popis Produktu:
Vysoce doporučené čisticí prostředky, které obsahují Porphyridium cruentum Výpis jako kožní klimatizace, nedráždí pokožku a učinit pleť suchá.

Užitečnost:
* Není hrubý a velmi šetrné k pokožce.
* Ujistěte se, více vlhké pokožky po použití
* Vhodný pro všechny typy pleti, i pro citlivou pokožku
* Při použití měkčí na kůži.
* Není hrubý opláchnout.

Jak používat
* Pour dost dlani
* Busakan a jemně vetřete přes obličej a krk
* Důkladně opláchněte
* Pravidelně používejte 2x denně je vysoce doporučeno.

Složení
Aqua, Laureth síran sodný, kokoamidopropylbetain, glycerin, hydroxypropylmethylcelulosa, pullulan, kokamid DEA, Porphyridium cruentum extrakt, chlorid sodný, EDTA disodný, kyselina citronová, vůně, DMDM ​​hydantoin, jod butylkarbamát, butylenglykol.

Rozměry / ​​Hmotnost netto / valume: 60ml

No comments:

Post a Comment

Blog Archive