Thursday 9 April 2015

Groente Kook truuks te wees voedsel nie verlore

Groente Kook truuks te wees voedsel nie verlore
Dr Rochelle

Groente wat is een van die voedsel is dit beide vir die gesondheid. Daarom het ons aanbeveel vir 'n paar groente wat nie gesonde liggaam verteer nie. Voordat jy eet 'n gemiddeld van hierdie groente sal meer-eerste gekook word.
Maar dit het jy weet, kook wenke Dr Rochelle duidelik dat 'n mens kon skep dat voedingstowwe vervat in groente sal verdwyn. As gevolg hiervan, sal die liggaam nie kry nie voedingstowwe ook groente dat jy dit kook. Indien op enige manier?
Sodat die voedingstowwe in groente is nie verlore nie, sekerlik moet jy weet wat die korrekte kook wenke. Omdat die voedingstowwe wat dit bevat die groente in staat was om te verdwyn, omdat lang blootgestel word aan hitte wanneer dit gaar is oorskry.
Hier is wenke groente voedingswaarde laat nie verlore te kook:
1. Wortels & Broccoli
Wortels en broccoli nie aanbeveel vir gebruik, want dit kan moeilik wees rou gewig te verteer. Jy is in staat mengukusnya Sotering of selfs meer, voordat verbruik. Sny die wortels en broccoli, eerste kook baie minute. Hierdie proses sal die inhoud van die karotenoïede teen wortels en broccoli wat nuttig is vir die voorkoming van kanker verhoog.
2. Groen blaargroentes
So wat ontbreek voedingstowwe, jy in staat is om die groen groente voeg net 'n bietjie olie dikala Sotering om te kook en nie die ou verwarming te oorskry. Gesonde vette van olies in staat van die liggaam ondersteun meer voedingstowwe te absorbeer nie bietjie groen groente wat geproduseer word wanneer verhit.
3. Knoffel
Moenie kook nie knoffel onmiddellik nuwe-cut of gekap. Laat die knoffel eerste dat terwyl 15 minute. Gebaseer op die navorsing resultate, laat die knoffel aan die lug blootgestel terwyl baie minute duidelik ensiemreaksies wat produseer kanker voorkoming verbindings kan aktiveer.
4. Meganiese sny
Sodat geen lig is verlore voedingstowwe, moet jy die groente in stukke wat groot sny. Groente in stukke wat kan voedingswaarde inhoud is gelyktydig verdwyn wanneer blootgestel aan warm of kookwater skep sny.
5. Aartappels
Wanneer gaan stoom of kook die aartappels, moet jy voer asook met 'n vel (nie skil). As gevolg van die aartappel vel is voordelig vir die handhawing van hoë vlakke van vitamien C toe die aartappel gaar is. Hierdie truuk en kan skep die aartappels geword volwasse gou.
Probeer om te maak nie gewoond raak om groente te kook oorskry die ou, slaag baie minute. Kook groente lang tydperk van die tyd kon werklik voordelig geregte te skep sagter tekstuur te wees nie, maar hierdie aspek skep die vermiste voedingstowwe groente.


No comments:

Post a Comment

Blog Archive